Kulcs az otthonához!

Munkalehetőség

INGATLANIRODÁNK KOLLÉGÁKAT KERES! 


 

Akik hiva­tás­ként szere­tik az értékesítést, fon­tos számukra a sta­bil hát­tér, a támo­gatói veze­tés, és a magas ju­ta­lék. Dina­mi­ku­sak, fej­lőd­ni vágy­nak és sze­ret­né­nek rej­tett költ­sé­gek nél­kü­li, kor­rekt munka­fel­té­te­lek mel­lett lelkes kollégákkal együtt dolgozni.

 

Elvárásaink:

Minimum középfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség, határozott, céltudatos személyiség, felhasználói szintű számítógépes ismeret. Ingatlanközvetítői OKJ tanfolyam megléte, vagy elkezdése. Saját autó.
 

 Amit kínálunk:
 

Támogató csapat és mentori segítség.

Magas jutalék az eladásokból, valamint jutalék a hitelből, ügyvéd után és a kiajánlott energetikai tanusítványból.

Igény esetén fotóst az iroda biztosít a képek és a Virtuális Túra elkészítéséhez.

Nincs asztalpénz és nincsenek rejtett költségek.

Ha szorgalmas vagy, nagyon sokat fogsz keresni.

 

A Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége tagjaként, több mint 6.000 értékesíthető ingatlan van az adatbázisunkban. Keresztértékesítési partnerként lehetőség nyílik a Duna House és a GDN összes kizárólagos ingatlanjának értékesítésére.


Utcafronti iroda az Üllői úton, rugalmas munkaidő, szakmai továbbképzés, kiváló munkafeltételek, munkaeszközök biztosítása. Saját online adminisztrációs felület. Hosszú távú munkalehetőség, alkalmazotti vagy szerződéses jogviszony és persze  teljesítményarányos jövedelem.

 

Feladatok:
Ingatlanok értékesítése, bérbeadása.

Az ingatlanpiacon lévő eladó és kiadó ingatlanok felkutatása, valamint kapcsolattartás a meglévő eladó és vevő ügyfelekkel. Új ügyfélkapcsolatok kialakítása. 

Amennyiben szereted a kihívásokat és szeretnél jól keresni várom, hogy elküld az önéletrajzodat az info@direkt-ingatlan.hu e-mail címre, vagy küldj üzenetet a kapcsolati ürlap segítségével.

 Egyszerű kapcsolati űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a direkt-ingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Direkt Ingatlan

Hiba történt!