Kulcs az otthonához!

Bojta Ildikó


Bojta Ildikó
ingatlanreferens
E-mail Írjon nekünk
Cím
1185 Budapest Üllői út 784.
Ügyfél fogadás:  Előre egyeztetett időpontban.
Névjegyzéki regisztrációs szám:  702323/2022

Értékesítési területeim

Budapest, XVIII. kerület Gyál Vecsés

Irodánk

15 év értékesítési tapasztalattal, hatalmas piac ismerettel és szakmai tudással állunk a rendelkezésére.

Budapesten az Üllői úton, a XVIII. kerület és Vecsés találkozásánál helyezkedik el az irodánk.

Budapest délkeleti részén, valamint Pest megye délpesti agglomerációjában foglalkozunk ingatlanok értékesítésével és bérbeadásával. 

Ott dolgozunk, ahol élünk, ezért sok más iroda értékesítőivel ellentétben nem kell utaznunk naponta órákat, hanem az eladásra, a lényeges munkára koncentrálunk. A megbízásaink egy könnyen behatárolt, időben gyorsan elérhető területen helyezkednek el, valamint a regisztrált vevőink is ezen a területen keresnek otthont maguknak.

Helyi irodaként területi, piaci ismeretünk van, amivel hitelesen segítünk a megbízóinknak a piaci ár meghatározásában, a biztonságos és gyors értékesítésben.

Önnek nem kell minden alkalommal ismeretlennel találkoznia és mindenkivel tartania a kapcsolatot. Az ingatlanával csak egy szakértő kolléga foglalkozik, aki mindent tud az ingatlanról, aki mindenben segít önnek,. Az ingatlanértékesítő telefonon előszűrést végez, minden vevőjelöltet beazonosít, majd ez után, kísérik el az ingatlanbejárásra.


Egyéb szolgáltatások:

  • Bankfüggetlen hitelügyintézés. Kollégáink valamennyi bankkal kapcsolatban állnak. Nálunk sorban állás nélkül ismerheti meg az összes bank minden termékét. Szakértőink naprakész információkkal rendelkeznek az összes hiteltípussal és állami támogatással kapcsolatban.
  • Ügyvédi háttér biztosítása. Ha ingatlan eladás, vagy vásárlás előtt áll, javasoljuk, hogy olyan ügyvédet bízzon meg, aki jártas az ingatlanügyekben. Amennyiben még nincs olyan ügyvéd akiben megbízik, jó szívvel ajánljuk irodánk tapasztalt ingatlanjogászát.
  • Energetikai tanúsítvány beszerzése sürgős esetben, akár 24 órán belül.

Miért válasszon minket?

  • A Magyar Ingatlanszövetség tagjakén, 230 tagirod több ezer regisztrált és előszűrt ingatlanvásárló ügyfele közül egyből részletes információt kapnak azok a vevők, akik az ön ingatlanához hasonlót keresnek. 
  • A minőségi munka és figyelemfelkeltő megjelenés sok vevőjelöltet ösztönöz arra, hogy megnézzék, majd megvásárolják azokat az ingatlanokat, amelyekkel mi foglalkozunk. Szinte minden ingatlanhoz virtuális túrát készítünk. Nagylátószögű kamerával készített HDR fotókkal kiemelten jelenünk meg a kereső oldalakon és közösségi médiában.
  • Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az összes ügyfelnek.